088 14 24 005

Opleiding Platform voor hulpverleners in de jeugdzorg

Verdiepingstraining ‘Focus op ouderschap bij complexe scheiding’

maandag 30 maart 2020 t/m maandag 30 maart 2020

Deze training bestaat uit één dag. Het is een verdieping op de onderwerpen die zijn besproken in de training ‘Kind centraal bij scheiding’. Voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de verdieping is dat je de basistraining hebt afgerond.

  • Deze trainingsdag vindt plaats op - maandag 30 maart 2020

Locatie
Deze training vindt plaats bij Jeugdhulp Friesland, locatie Badweg 4 te Leeuwarden.

 

Kosten
Deze training wordt u aangeboden voor € 275,00 inclusief koffie/thee en lunch.

 

Accreditatie
Deze training is jeugd- en gezinsprofessionals geaccrediteerd onder nummer SKJ204328 voor 11,25 punten formeel leren. Na afronding van de training worden de punten digitaal bijgeschreven. De voorwaarde voor accreditatiepunten is dat je 100% aanwezig bent, aangetoond door ondertekening van aanwezigheidsregistratie en dat je de huiswerkopdracht voldoende hebt gemaakt.

 

Meer informatie
Voor meer informatie over deze training of de mogelijkheden voor een incompany training kunt u contact opnemen met Jeugdhulp Academie via telefoonnummer 088-1424005 of email jeugdhulpacademie@jeugdhulpfriesland.nl.

 

Deze cursus wordt gegeven door: Jeugdhulp Friesland

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor deze training.

Door je in te schrijven voor deze cursus ga je akkoord met de Algemene voorwaarden Jeugdhulp Academie van Jeugdhulp Friesland.

De cursus is vol en inschrijven is op dit moment niet meer mogelijk. Schrijf je in voor een andere datum of neem contact met Jeugdhulp Academie (jeugdhulpacademie@jeugdhulpfriesland.nl) voor meer informatie.