088 14 24 005

Opleiding Platform voor hulpverleners in de jeugdzorg

Refereeravond OP Jeugd Professional vanuit je hart- Mascha Struijk – Auditorium NHL Stenden

Refereeravond OP Jeugd | Professional vanuit je hart – Mascha Struijk

Aankondiging Refereerbijeenkomst 12 september 2023

Professionaliteit en vakmanschap gaat over zoveel méér dan over gedegen kennis en vaardigheden. In de eerste plaats gaat het om JOU als professional. Dat is waar het allemaal mee begint. Jij bent het instrument van al die kennis en vaardigheden. Dit geldt in alle posities binnen sociaal domein, (jeugd)zorg en onderwijs, onafhankelijk van welke rol of functie je hebt. We doen dit samen, we hebben iedereen nodig.

Welke visie heb jij op hulpverlening? Want je visie stuurt je handelen. Ben jij je bewust van wie je bent en waar je voor staat? Lukt het jou in de drukte, hectiek, spanning en regelgeving om bij jezelf te blijven en te werken op een manier waar je zelf in gelooft? Wat voor professional wil je zijn? En hoe geef je dat vorm in de praktijk?

Tijdens deze refereeravond gaan we daarover met elkaar in gesprek. Kapstok is het boek In 10 stappen Professional vanuit je hart van Mascha Struijk.

Spreker is Mascha Struijk, toptrainer en inspirerend spreker met hart voor het het sociale domein, (jeugd)zorg en onderwijs en haar professionals. Ze heeft ruime praktijkervaring, als orthopedagoog heeft ze gedegen kennis van wat er speelt bij de jeugdigen en gezinnen, en bezit veel kennis en ervaring op gebied van jeugdhulp en jeugdbescherming. Haar insteek bij workshops/trainingen is persoonlijk, als professional ben je zelf het belangrijkste instrument.

Mascha schreef haar boek In 10 stappen Professional vanuit je hart. In 10 stappen laat Mascha je stilstaan bij wie je bent, waar je voor staat, wat je belemmert en hoe je het voor jezelf (weer) leuker kan maken. Ze geeft bruikbare tips om dit in je werk vorm te geven. Ze complimenteert, confronteert, inspireert en daagt je uit waardoor je niet kunt wáchten om in actie te komen.

‘Terug naar je hart, reanimeer die passie in je lijf en focus je weer op wat er echt toe doet!

Er is tijdens de refereeravond voldoende gelegenheid om vragen te stellen over dit onderwerp.
Schrijf je in, kom 12 september live naar NHL Stenden; leer bij, laat je inspireren en stel je vragen aan Mascha Struijk!

De avond is alleen live te bezoeken in het auditorium van NHL Stenden (vol = vol).

Geef je hier op om deze refereeravond live bij te wonen in het auditorium van NHL Stenden. 

—————————————-

Deze refereeravond wordt niet opgenomen en is niet online te volgen.

Vanaf 2017 biedt OP Jeugd vanuit het platform SKJ geaccrediteerde cursussen, trainingen en refereerbijeenkomsten aan, voor professionals die werken met kinderen en jeugd. Hierbij maken we gebruik van de deskundigheid in de verschillende kenniscentra, academies en expertisecentra van de Friese jeugdhulporganisaties.

Datum en tijd
Dinsdag 12 september 2023
Zaal open vanaf 19.00 uur. Aanvang refereeravond om 19.15 uur.

Locatie
NHL Stenden Hogeschool / auditorium (gebouw rechts/voormalig Stenden)
Rengerslaan 8
8917 DD Leeuwarden

Kosten
Deze bijeenkomst wordt je aangeboden door de partners van OP Jeugd.

Accreditatie
Er is accreditatie aangevraagd bij SKJ.

 

 

 

Geef je hier op om deze refereeravond live bij te wonen in het auditorium van NHL Stenden.
De bestelling van de (gratis) kaart gaat via Eventbrite. Je ontvangt je ticket per e-mail.

Klik hier om naar de Eventbrite website te gaan

 

 

 

Een (gratis) kaartje om deze refereerbijeenkomst live bij te wonen bestel je via Eventbrite. De link naar de website vind je hierboven.